• 10% Winterkorting tot 1 maart 2017
  • 10% Winterkorting tot 1 maart 2017
  • 10% Winterkorting tot 1 maart 2017
  • 10% Winterkorting tot 1 maart 2017
  • 10% Winterkorting tot 1 maart 2017
  • 10% Winterkorting tot 1 maart 2017

Promotiedag

In Amersfoort altijd al een spannend en sportief uitje willen hebben op je rustige saaie zondag? Kom dan nu naar onze promotiedag. Twee uitdagende, stoere, leuke en sportieve activiteiten waarmee je het weekend perfect kan afsluiten.

Op onze promotiedag, gaan wij het hoogteparcours in. Ons hoogteparcours is de leukste outdoor attractie van Midden-Nederland. Durf jij de hoogte in en hindernissen zoals de tokkelbaan te doorstaan? Wij werken met een continu zekersysteem op dit parcours. Het fijne daarvan is dat je jezelf dus nooit hoeft om te klikken, waardoor je altijd vastzit. Ouders en begeleiders zijn daardoor niet verplicht om mee omhoog te gaan, maar mogen dat natuurlijk wel!

Naast dit hoogteparcours kan je leren om met een pijl en boog schieten. De combinatie van kracht, concentratie en controle, staat garant voor veel plezier. Onder begeleiding van een boogschiet- instructeur zal de groep kennismaken met de pijl en boog. De instructeur laat jullie precies zien wat de beste technieken zijn en hoe jij die pijl in de roos kan krijgen. Als iedereen thuis is met de pijl en boog, gaat het echte boogschieten beginnen! Door middel van leuke en sportieve boogschietwedstrijdjes gaan jullie uitzoeken wie nu de beste boogschutter van de groep is.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jullie op elke 1e zondag van de maand onze speciale promotiedag. Dit houdt het volgende in:

Voor 15 euro p.p. (normaal 32,15) mag je beide activiteiten doen. Voor kinderen tot en met 14 jaar is er een speciale actie, zij betalen slechts 12.50 euro.

Na deze dag heb je een ongelooflijk leuke en nieuwe ervaring erbij!

Wij hopen jullie de 1e zondag van de maand te zien! Mail voordat je komt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je ons niet misloopt!


Groetjes

Het XL-Adventure team

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+