Outdoor teambuilding

 

Out in Action combineert teambuilding activiteiten met spannende opdrachten op het outdoor terrein. Wij stellen met jou een teambuilding dag op maat samen om zo al jullie doelen te kunnen realiseren.


Enkele doelstellingen die wij vaker horen en waaraan wij graag bijdragen:

  • dat teamleden meer als een team gaan werken
  • dat afgesproken resultaten worden gerealiseerd
  • meer werkplezier en een betere sfeer.

In het algemeen geldt dat door alle teambuilding activiteiten die wij aanbieden, medewerkers zichzelf, collega’s en het team beter leren kennen. Voor specifieke vaardigheden en ontwikkeldoelen, werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus.

 

Outdoor Teambuilding arrangement


Gaat er veel energie en tijd verloren met afstemming? Verloopt de teamsamenwerking niet optimaal? Ons ‘Outdoor Teambuilding arrangement’ brengt verbetering!

 

Team Spirit


Een team wordt sterker door nauw samen te werken. Elkaar te coachen. Of juist door elkaar eens flink uit te dagen. Team Spirit is een teambuildingsessie op grote hoogte.

 

Climbing Experience


Onlangs is de organisatie gereorganiseerd en heb je een geheel nieuw team onder je hoede? De Climbing Experience is de ideale teambuildingsactiviteit om de nieuwe samenwerking te versterken.

Hoogteparcours, katapult bouwen, lasergamen, kickbike tocht, shooting skills en de klimwand zijn uitstekend geschikt voor een outdoor teambuilding dag.

Ieder team vereist zijn eigen aanpak. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om een teambuilding dag op maat te ontwerpen met de teambuilding activiteiten die het best bij jullie passen!

 

Geïnteresseerd of wil je meer weten, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

        

 

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+