Zeskamp

Een super bal estafette, als team samenwerken bij de rupsband of puzzelen bij het Spinnenweb? Wandelen met een “A”, vliegen op een tapijt en een traditioneel eindspel; touwtrekken. Dit zijn de ingrediënten voor onze zeskamp!

 

Zeskamp Spellen

De zeskamp van Out in Action bestaat uit de volgende onderdelen; de superbal estafette, het rupsband parcours, het spinnenweb, de wandelende A, het vliegend tapijt en als laatste een touwtrek wedstrijd. Deze zes geweldige teamspellen zorgen ervoor dat de groep op de proef zal worden gesteld en samen moet werken als team om te overwinnen.

 

Zeskamp Organiseren

Een zeskamp staat erom bekend om met de groep onderling de sportieve strijd aan te gaan. De niet alledaagse spellen van onze zeskamp staan gegarandeerd voor een intensieve wedstrijd met elkaar. Gelukkig kan er ook ruimschoots gelachen worden wanneer je de tegenpartij ziet worstelen met het vliegend tapijt of met de wandelende A. Hoe goed kan jouw groep overweg met de super ballen of met de rupsband? Na anderhalf uur vol uitdaging en plezier kan er slechts een team als winnaar uit de bus komen. Kortom, de zeskamp waar gegarandeerd het beste uit de groep wordt gehaald.

 

Prijs: € 18,50 p.p.
Duur: ca. 1,5 uur
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

 

In de Winterperiode

Ook in het winterseizoen staan onze ervaren instructeurs voor je klaar en kun jij met je team, vriendengroep of familie bij ons terecht. In Winterse sferen zullen wij jullie verwelkomen en voorzien van een warm drankje of hapje waarna wij met jullie op avontuur gaan. Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

 

Reserveren

Je kunt boeken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

      

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+