Zeskamp Xtra Large

Extra lang plezier? Onze zeskamp Xtra Large is hier helemaal op ingespeeld. De strijd onderling barst langzaam los met de activiteiten bij de Rupsband en het Vliegend tapijt. Ook bij het Spinnenweb en bij de Superballen estafette  worden de teams uitgedaagd om zo veel mogelijk punten binnen te halen. Tijdens de finale spant het er echt om, welk team wordt als eerste uitgeschakeld bij het levend tafelvoetbal? En welk team bouwt de stevigste katapult en  staat er dus het sterkste voor in de strijd?

 

De zeskamp  Xtra Large bestaat uit de volgende onderdelen; rupsbanden parcours, het spinnenweb, een superbal estafette, het vliegende tapijt, een levend tafelvoetbalspel en het katapult bouwen en schieten.

Voor extreem veel plezier boekt u de zeskamp Xtra Large! Bij deze zeskamp draait het om samenwerking onderling en het goede denkwerk vooraf  om zo meer punten te vergaren dan de tegenpartij. Naast de sportieve strijd gaan jullie  aan de slag met hout, touw en een bouwtekening.

 

Prijs: € 34,25 p.p.
Duur: ca. 3 uur
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

 

Reserveren


Je kunt boeken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

      

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+