FAQ's

 

Kratklimmen

Hoe werkt het?

Door het één op één stapelen van frisdrankkratten probeer je zo hoog mogelijk te komen. Een stabiele ondergrond is onontbeerlijk. Je teamleden zullen de kratten met precisie moeten aangooien.

 

Boomklimmen

Hoe werkt het?

Klim de boom in via de grepen die rondom zijn aangebracht. Coaching van je collega op de grond is nodig om de 10 meter hoge top te bereiken.

 

De Reuzenladder

Hoe werkt het?

Drie teamleden beklimmen de reuzenladder. Om de top te kunnen behalen, moeten zij goed samenwerken, en hebben zij elkaar ook fysiek nodig. De afstand tussen elke volgende sport van de ladder wordt steeds groter. Is de hoogste sport behaald, dan gaan de drie klimmers staan. Ze hebben dan alleen houvast aan elkaar. Elke klimmer is gezekerd met een teamlid op de grond. Zij zorgen ervoor dat de klimmer ruimte heeft om te klimmen of strak gezekerd is, als hij een collega-klimmer helpt naar de volgende sport op de reuzenladder. Communicatie en coachen is bij de reuzenladder van essentieel belan

 

De Pamperpaal

Hoe werkt het?

Een klimmer is door de overige teamleden gezekerd via twee touwen. De klimmer klimt naar boven en gaat bovenop de paal staan. Dan springt de klimmer naar het touw met de knoop. Onderlinge samenwerking en communicatie staan voorop.

 

De Dingeling

Hoe werkt het?

Je teamleden houden een ijzeren ladder via vier touwen zo stabiel mogelijk. Jij klimt de ladder op naar boven. Samenwerken en vertrouwen zijn hierbij sleutelwoorden.

 

Klimmuur

Hoe werkt de klimmuur?

Een actief bedrijfsuitje waarbij je grenzen leert verleggen en werkt aan teambuilding onder professionele begeleiding. Naast veiligheid staat een dag vol gezelligheid, sportiviteit en uitdagingen voorop bij het wandklimmen. Door samenwerking met een collega probeer je zo snel mogelijk de top van de klimwand te bereiken. Terwijl je klimt wordt je gecoacht door je collega, die er ook voor zorgt dat je veilig en zeker de klimwand kan beklimmen.

Tijdens het outdoor teambuilding klim arrangement probeer je samen met je collega’s verschillende uitdagingen te overwinnen. Je beklimt een 11 meter hoge klimmuur, gezekerd door je collega teamlid. Tijdens het klimmen wordt je gecoacht door je collega's en probeer je zo snel als je kan de top te bereiken.

 

Teambuilding

De teambuilding activiteiten van Out in Action zorgen ervoor dat medewerkers zichzelf, collega’s en het team beter leren kennen. Voor specifieke vaardigheden en ontwikkeldoelen, werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus. De meeste doelstellingen die we te horen krijgen zijn:

•             Ervoor zorgen dat teamleden meer als team gaan werken

•             Zorgen voor meer werkplezier en een betere sfeer in de groep

•             Ervoor zorgen dat afgesproken resultaten worden gerealiseerd

Voor het wandklimmen wordt je voorzien van een uitrusting, waardoor je veilig de klimmuur kunt trotseren. Voordat de uitdaging van start gaat, worden er duidelijke instructies gegeven door de professionele begeleiding. Heb je last van hoogtevrees dan hebben wij speciaal voor jouw speciale activiteiten, zodat je ook kan werken aan het teambuilding proces. Samen met je collega’s maak je er een gezellige dag van, zodat je op een leuke manier je collega’s beter leert kennen.

 

Shooting skills

Hoe werkt het?

Boogschieten vereist opperste concentratie. Je moet je focussen om je doel te bereiken. Wat dat is? Het behalen van zoveel mogelijk punten óf om de ‘oude’ frustraties binnen je team weg te schieten.

 

Kickbike

Hoe werkt het?

Een tocht op de fietsstep door het bos Birkhoven. Je komt langs de Bosvijver over de zandverstuiving. Onderweg zijn er diverse opdrachten uit te voeren. Van ‘mindspellen’ tot opdrachten om je collega’s anders en beter te leren kennen.

 

Lasergamen

Hoe werkt het?

Om de ‘vlag’ te kunnen veroveren is een goede tactiek vereist. De rolverdeling tussen de teamleden moet duidelijk zijn om het doel te bereiken. Samenwerking is noodzakelijk om je tegenstanders de loef af te steken.

 

Katapult bouwen

Hoe werkt het?

Twee teams staan tegenover elkaar. Elk team krijgt een aantal houten palen, touw en een bouwtekening. Bouw zo snel mogelijk de katapult en schiet de waterballonnen naar je tegenstander. Verdeel de taken naar het teamlid dat daar goed in is. Werk samen en voorkom zo een nat pak.

 

Minimale deelname

Ik ben maar met 6 personen en zou toch graag een activiteit willen boeken, kan dat? Jazeker kan dat. Echter, wij hanteren een starttarief en de minimale deelname is altijd 10 personen. U betaald dus ook als u met 6 personen komt voor 10 personen.

 

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+