Out in Action

 

Een gezellige dag organiseren voor je collega's, personeelsleden of relaties is niet moeilijk. Maar ervoor zorgen dat zij een onvergetelijk avontuur beleven waar ze nog lang over zullen napraten dát is andere koek. Welkom bij Out in Action!

 

LocalJoy spaar actie


Spaar voor het 2e toegangskaartje gratis met LocalJoy via Albert Hein.
Vouchers zijn in te leveren tot en met 31 december 2015.
Heeft u al een LocalJoy voucher of vragen? Neem dan contact op met ons en reserveer telefonisch.
Reserveren is nodig en kan vanaf 2 personen.

(maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 op telefoonnummer 033 - 4690667)

 

Bedrijfsuitjes


Een bedrijfsuitje is uitermate geschikt om het personeel met elkaar en met het bedrijf te verbinden. Behalve dat het enorm leuk is om te doen, zijn de bedrijfsuitjes ook nog eens effectief. De vele activiteiten zijn gemakkelijk om te smeden in een geweldig personeelsfeest. Met Out in Action kun je het personeel trakteren op een dag vol humor, plezier, sportiviteit, uitdagingen en vooral gezelligheid!

 

Outdoor Teambuilding


Out in Action combineert op hun teambuilding dagen teamuitdagingen met spannende opdrachten op het outdoorterrein. Leer je bedrijf, je team, je collega’s en ook jezelf beter kennen als je samen onbekende uitdagingen aangaat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze doelstellingen worden behaald. Wil je liever specifieke vaardigheden en ontwikkeldoelen realiseren? Ook dat is geen probleem. Out in Action werkt samen met gerenommeerde trainingsbureaus waardoor onze teambuilding dagen ook uitermate geschikt zijn voor het focussen op specifieke vaardigheden.

 

Out2Eat


Even ontsnappen uit de alledaagse drukte en de waan van de dag, in dit lunchcafé in de bossen. In de rust van Birkhoven geniet je op het buitenterras van de frisse buitenlucht. Is het weer wat minder, dan kun je binnen net zo genieten.  Out2Eat heeft een uitgebreide kaart, van een overheerlijke lunch, drankje met snack na het werk tot volledig verzorgde barbecues. Ook te reserveren voor groepen.

 

Welkom bij Out in Action! Hét avontuurlijke outdoorpark in het midden van Nederland!

 

      

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+