Katapult

 

Het touw schuurt en de houten palen laten knarsend weten dat de katapult voldoende spanning heeft opgebouwd om het projectiel met een enorme vaart het bos in te schieten. Maar hoe zit het ondertussen met de katapulten van de tegenpartij?

 

In de Middeleeuwen golden katapulten als een gevreesd wapen. Met het oorlogstuig konden enorme projectielen over gigantische afstanden en over hoge stadsmuren worden geschoten. Bij Out in Action voeren we ook een felle strijd met katapulten, maar gelukkig op een andere manier dan vroeger. Wie kan de beste katapult bouwen? Twee groepen nemen het tegen elkaar op om uit te vinden wie de beste katapult bouwen kan. Ze gaan aan de slag met hout, touw en een bouwtekening. Uiteraard wordt gemeten met welke katapult het verst geschoten kan worden.

 

Prijs: € 17,50 p.p.
Duur: ca. 1,5 uur.
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

 

In de Winterperiode

Ook in het winterseizoen staan onze ervaren instructeurs voor je klaar en kun jij met je team, vriendengroep of familie bij ons terecht. In Winterse sferen zullen wij jullie verwelkomen en voorzien van een warm drankje of hapje waarna wij met jullie op avontuur gaan. Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

 

Reserveren

Je kunt boeken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

       

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+