Lasergamen

 

Je ligt verscholen tussen de struiken. Maar om raak te kunnen schieten moet je toch uit je schuilplaats kruipen. Je hartslag stijgt naar ongekende hoogte. Soldaatje spelen tijdens het lasergamen is toch echt een stuk spannender dan je dacht.

 

Outdoor lasergamen

Bij outdoor lasergamen gaan twee teams van minimaal 5 personen de strijd met elkaar aan in Bos Birkhoven in Amersfoort. Ze worden op verschillende missies gestuurd. Welk lasergame team verdedigt zijn doel het best? Welk lasergame team schakelt de vijand het eerst uit? Wij leggen uit hoe het werkt, vervolgens kun je je gang gaan op het outdoor terrein!

 

Voor wie is outdoor lasergamen geschikt?

Outdoor lasergamen is een unieke en spectaculaire activiteit in de buitenlucht die geschikt is voor alle leeftijden. Het is jagen en opgejaagd worden. In tegenstelling tot paintball heb je bij lasergame buiten geen masker of beschermende kleding nodig. Het schieten gaat met een laserstraal dus je voelt tijdens het lasergamen helemaal niks! Een pot lasergame buiten is daarom zeer geschikt voor kinderen.

De deelnemers zijn uitgerust met een geavanceerde lasergun en camouflagekleding. Met deze kleding kun je volledig opgaan in de omgeving en je vijand compleet verrassen. Met de lasergun waan je je een echte soldaat. Wie heeft de slimste tactiek en kan het beste als team samenwerken om de overwinning te behalen? Allemaal onderdelen die van belang zijn tijdens het outdoor lasergamen!

 

Outdoor lasergamen als evenement

Outdoor lasergamen is uitermate geschikt als kinderfeestje, bedrijfsuitje, vriendenfeest, vrijgezellenfeest of gewoon als leuk middagje uit. Lasergamen is geschikt voor alle leeftijden. Beschik jij over de perfecte mix van conditie, concentratie en precisie? Reserveer de outdoor lasergame activiteit dan direct online en wees verzekerd van een activiteit vol spanning, actie en vooral plezier! Na afloop van deze activiteit trek gekregen?

  • Aantal personen: minimaal 10
  • Standaard tijdsduur: 2 uur 
  • Locatie: Amersfoort
  • Prijzen: Starttarief t/m 10 personen € 245,-
    Extra deelnemers € 24,50 p.p.

Deze prijzen zijn excl. € 1,- p.p. buitensportverzekering

  • Een camouflagepak isl tegen meerprijs te huur voor € 2,50 p.s. 
  • 1 uur: t/m 10 personen € 170,-  extra deelnemers  € 17,00 pp
  • 3 uur: t/m 10 personen € 320,-  extra deelnemers  € 32,00 pp
  • 4 uur: t/m 10 personen € 395,-  extra deelnemers  € 39,50 pp

Je kunt boeken voor outdoor lasergaming door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

      

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+