Shooting skills

 

Je rechterhand trekt de pees naar achter. Je voelt de spanning op de boog. Met je rechteroog tuur je langs de pijl naar het hart van de roos. Concentratie. Je hoort je hartslag en de wind door de boomtoppen. Verder niets. Dan laat je rechterhand de pees los en zoefffffff…

 

Boogschieten

 

Boogschieten is een van de oudste jachttechnieken die we kennen. Jagen doen we al lang niet meer, maar de boogschietsport is nog steeds springlevend. De combinatie van kracht, concentratie en controle staat garant voor uren plezier.

Onder begeleiding van een boogschiet instructeur zal de groep eerst kennis leren maken met de pijl en boog. De instructeur laat jullie precies zien wat de beste technieken zijn en hoe jij die pijl in de roos kan krijgen. Als iedereen thuis is met de pijl en boog, gaat het echte boogschieten beginnen! Door middel van leuke en sportieve boogschiet wedstrijdjes gaan jullie uitzoeken wie nu de beste boogschutter van de groep is.

 

Blaaspijpschieten

 

Blaaspijpschieten is moeilijker dan het lijkt. Met een professionele stalen blaaspijp probeer je de roos te raken. Wie schiet de meeste punten bij elkaar? Bij Out In Action kan iedereen vanaf 8 jaar leren blaaspijpschieten en boogschieten in verschillende wedstrijdvormen.

 

Prijs: € 19,50 p.p.
Duur: ca. 1,5 uur.
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

 

Reserveren


Je kunt boeken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

       

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+