Canopy trail

Maak kennis met het hoogteparcours de spannendste outdoorattractie van Midden-Nederland.

Het Plankenpad, het Spinnenweb, de Bewegende Boomstammen en het Paalbos. Het zijn slechts enkele van de vele uitdagingen die je op ons hoogteparcours tegenkomt op het parcours tussen de boomtoppen op 8 of zelfs 11 meter hoogte. En dan heb je het laatste onderdeel, de 100 meter lange Tokkelbaan of de vrije val van 11 meter, nog niet gehad. Wat ons parcours uniek maakt is dat we een continu zeker systeem hebben. Dat wil zeggen dat je niet hoeft over te klikken en altijd vast zit op het hoogteparcours.

Na een warm welkom, volgt de uitgebreide instructie. Iedereen krijgt een klimharnas om en een helm op. Stevig gezekerd aan een veiligheidslijn kan iedereen beginnen met het beklimmen van het spectaculaire parcours van ons hoogteparcours in Amersfoort.

Een stoer kinderfeestje duurt ca. 1,5 uur. Eten en drinken kan je er bij boeken, wel zo makkelijk. Je komt met minimaal 10 kinderen en je zorgt ervoor dat één volwassen begeleider met jullie meekomt. Deze begeleider mag gratis mee. Voor het hoogteparcours dien je minimaal 1.30m. lang te zijn.

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 kinderen € 162,50
Extra personen € 16,25 per persoon 
Eten en drinken tijdens je feestje
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma: 1,5 uur


Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Eén volwassen begeleider aanwezig tijdens het gehele programma
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Lang haar in een staart!
Wat doen we bij slecht weer?

LET OP:
Minimale lengte 1.30 meter!  Deelnemers kleiner dan 1.30 m kunnen de toegang tot het parcours worden ontzegd.

Wil je wel klimmen maar ben je niet met een groep? dan is onze promotiedag wellicht iets voor jou! Bel ons voor de mogelijkheden.Voor kinderen onder de 18 jaar dient een ouderformulier ingevuld te worden. Het formulier is hier te downloaden. Voor kinderen jonger dan 14 jaar dient er een begeleider op het terrein aanwezig te zijn op ons terrein.

 
Reserveren

Je kunt boeken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer outdoor kinderfeestjes

 

      

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+