Kickbike feestje

Ontdek de fun van het steppen!

Met een stoere step en onder leiding van de instructeur, maken jullie een spannende steptocht door het bos achter Bosbad Amersfoort. De instructeur stuurt jullie recht het bos in, maar …. daar ligt niet altijd een pad. Samen banen jullie je een weg.Een beetje moe van het steppen? Geen probleem, onderweg stoppen we regelmatig om een leuk spel te spelen!

Wat is kickbiken?

Je hebt vast wel eens op een step gestaan. Een simpel stuur met twee kleine wieltjes met een plankje ertussen. Het is natuurlijk leuk om een keer te doen maar niet echt gemakkelijk om er een lang stuk mee te rijden, laat staan om er een tocht mee te maken. De nieuwe variant heet kickbike en dat is eigenlijk ook een ander verhaal. Het voorwiel is groter dan het achterwiel, vergelijkbaar met die van een fiets en dat maakt al het verschil. Door het grote wiel en het stuur van de kickbike wordt het daardoor al makkelijker en je houdt het ook langer vol. Kickbiken is qua inspanning vergelijkbaar met fietsen.

Een stoer kinderfeestje duurt ca. 1,5 uur. Eten en drinken kan je er bij boeken, wel zo makkelijk. Je komt met je vriendjes en je zorgt ervoor dat één volwassen begeleider met jullie meekomt. Deze begeleider mag gratis mee. Voor het Kickbike feestje ben je minimaal 1.25 m. lang.

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 kinderen € 175,-
Extra personen € 17,50 per persoon 
Eten en drinken tijdens je feestje
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma: 1,5 uur


Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Eén volwassen begeleider aanwezig tijdens het gehele programma
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Wat doen we bij slecht weer?

Reserveren

Je kunt boeken door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer outdoor kinderfeestjes 

 

      

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+